lifewithamanda.blogg.se

2016-09-30
16:14:00

liten update

Var ganska länge sen jag skrev nu. Blev sämre igen och har inte orkat lägga tid till att skriva. Har fått en del hjälp och stöttning från flera håll som gjort det bättre. Det är stor skillnad nu mot för en vecka sedan, men jag har sämre dagar för det. Så livet rullar på ändå just nu. 
Jag håller på för fullt med medicinplugget vilket känns ganska svårt och jobbigt. Men jag har bestämt mig för att klara den här kuren! Det är inget nederlag om jag inte gör det, men vill göra mitt bästa! Har skrivit på första inlämningen nu ett tag och är helt slut. Orkar inte skriva klart allt, men har imorgon och söndag också. Sen vill jag att det ska vara klart. För nästa vecka har jag en jobbvecka. Jobbar 5 dagar och ska till göteborg en dag. Så hinner nog inte plugga mycket då. Sen är det inte mycket jobb, utan mer plugg tills jag skriver provet. Vill bara bli klar med den här kursen. Usch, gillar den inte. Det är intressant och kul så, men så mycket! 

Fronten med Sven är ingen skillnad. Jag har inte energi eller ork till att orka ta tag i problemet än, men Annie rider och det går riktigt bra! Så vi får se!

Det jag känner att jag har energi till är främst egen träning och träffa vänner. För den påverkar jag helt själv. Om jag vill så gör jag det, orkar jag inte så struntar jag i det. Det är därför jag inte riktigt orkar med Sven, för det är lite mer av ett måste. Samma sak med Melvin ibland. Älskar honom massor, men ibland orkar jag inte ens med honom.. Det är inte så att jag väljer träning före Sven. Är på gymmet tre dagar i veckan, så tiden till honom finns, men inte orken. Jobbet och plugget kan vara jobbigt, men det funkar. Om det inte blir för mycket såklart. 

Det kan räcka som updatering. Blir för mycket om jag ska gå in på småsaker. 

Bildresultat för det blir bättre