lifewithamanda.blogg.se

2016-06-07
21:13:57

SJUNDE JUNI

Idag är det den 7e juni och en tisdag. Dagen har innehållit mestadels jobb. Vaknade halv 6 och gick ut på en promenad med Melvin innan jobbet började 7 och slutade 17. Hade en väldigt bra dag på jobbet idag, den bara sprang iväg! Hade lite grejer att göra på förmiddagen och sen på eftermiddagen fick jag följa med på en utflykt. Sen var det bara en timme kvar innan jag slutade. 
Åkte hem direkt efter jobbet och lagade proteinpannkakor. Dem är ju pannkakor från himmelen asså. Åt dem med några jordgubbar som dock var från frysen, men det funkar det med.
När jag ätit klart bytte jag om och åkte ut till stallet. Inte för att rida Sven men för att hoppa lite med Teo. Det gick riktigt bra tycker jag. Han blir snabbt trött och då får jag jobba lite mer för att få honom bra på hindrerna. Tappade fokus en gång. Så stannade och började om, då gick det bättre. Tycker ändå att det känns skönt, trots att jag varit borta så länge så har jag ändå en del känsla kvar för när jag kan trycka på framåt och inte. Så jag satsar på att hoppa lite med honom nån gång i veckan så bygger jag upp känslan igen.