lifewithamanda.blogg.se

2016-08-29
20:06:43

29e augusti

Uj, vad fort dagarna går! Det är 5 dagar sedan jag skrev, känns som kanske 2. 5 dagar tillbaka, när var det.. (funderar i typ en kvart) Kan det ha varit onsdag? Tror det.. Jag har dem senaste dagarna jobbat och pluggat. Skickade in mitt första arbete igår. Gjorde faktiskt inga drastiska ändringar från skissen. Vilket känns bra, dock så var första inlämningen lite av "my thing". Alltså att jag behövde inte lära mig direkt nått nytt för att kunna vsar på alla frågor. Ska under veckan påbörja nästa. 
I lördags Var jag först på gymmet, fick till ett bra pass, träffa en kompis jag inte sett på väldigt länge, vilket var jättekul. Sen var tanken att jag skulle kolla in det nya gymmet i stan, fitness24/7. Meeen, kön var galet lång på grund av öppningserbjudande så jag kände. No way att jag ställer mig i den kön bara för att se hur det ser ut och kanske köpa nån månad att testa. Inte värt det enligt mig. Så istället åkte mamma, pappa och jag in till Linköping och shoppade lite. Hade en del som behövde handlas och har behövts ganska länge. Två nya träningstights från Stadium, två parfymer, mascara, ögonbrynspenna och ansiktmasker från bodyshop (allt veganskt), en fleece från XXL och ett par jeans och tre toppar från Lager 157. Blev lite pengar, men behövde allt. Så jag är nöjd med alla inköp. 

Igår så ja, det skulle bli bra. Åkte ut till stallet på morgonen för att rida Sven på ridbanan. Det senaste ridpasset var när han var skitsur i skogen och totalvägrade att gå. Vilket satt kvar. Så jag blev lite sur, inbillade jag mig iallafall, och gick på honom lite med spöt. Sven blev helt galen och bockade av mig så jag landade väldigt hårt på mina skulderbland och fick fruktansvärt ont. Kunde inte hoppa upp igen, ville inte heller. Mamma hämtade longeringslinan och longera honom så han inte skulle få vinna. Jag har fortfarande ont i ryggen, svullen på min högra arm och huvudvärk till och från. Men det blir bättre, så det går över snart. Tyvärr så stärker ju inte sånna här saker självförtroendet och viljan att ta fajten med honom. Så nu ändrar vi upplägget lite och förhoppningsvis blir det bättre. 

Idag har jag endast gått två promenader med Melvin, kollat film, löst korsord och nu på kvällen pluggat. Sov även i 12 timmar inatt. Bra för kroppen så den kan reparera sig. Får se hur länge jag sover nu inatt.