lifewithamanda.blogg.se

2016-05-31
20:58:28

31a maj

Har inte direkt varit så sugen att skriva nått. Har inte hänt så värst mycket heller. 
Handlade ju lite smått och gott på XXL i söndags. Bästa köpet var nog vattenflaskan med ett reningsfilter i. Då kan man ta vatten direkt från sjön och det renas som ur kranen. 

Igår började jag dagen med en sväng på gymmet. Körde lite bröst och mage. Gick rätt bra. Satsade på ordentligt fokus och inget prat med andra personer. Sen en promenad med Melvin ner till vattnet och sen tog jag cykeln till jobbet för ett kvällspass. 

Idag var det dag ett av två av vikarieförberedande inför sommaren. Idag hade vi TERMA genomgång. Föreläsning på förmiddagen och praktik efter lunch. Det var kul och gick riktigt fort. Cyklade dit och hem idag också. Men det blåser lite väl mycket tycker jag. Det gjorde det igår också. Efter jag kommit hem tog jag mig lite mat och sen ut till stallet. Ett pass på ridbanan blev det idag. Han var lite småtjafsig i munnen. Han kan fälla nån tand för det har varit lite matrester oså som kommit ur munnen. Så struntade i och orkade inte ta kampen idag. Travade lite och galopptränade lite istället. Det var väldigt jobbigt sa han så han blev snabbt trött. Sen när jag travade ner var det lite lättare att övertala honom.