lifewithamanda.blogg.se

2016-04-28
19:33:39

28e april

Får just nu en rejäl utskällning av Melvin och som hållt på ett tag nu. Han är fruktansvärt jobbig. Jag är väl inte tillräckligt rolig antar jag. Vet inte riktigt vad han vill surungen. 
Finns inget kul att säga om gårdagen. Jobbade 7-17, cyklade dit och hem, hämtade hit Melvin och sen inget mer vettigt.

Idag började jag dagen med gymmet. Rätt seg men galen träningsvärk i benen så körde ett lite lättare pass. Gick hem och tog en promenad med Melvin. Sen var det dags att möta upp Sara i stan för att kolla rullskidor. Vi började med Intersport, det fanns ett par ritkigt bra där. Men vi ville kolla andra ställen först. Så vi åkte en liten tripp till XXL. Dock fanns det inga bra där. Handlade lite andra småsaker istället och så åkte vi till Intersport igen. Köpte ett paket med rullskidor, bindning och pjäxor. Dock så fanns det inga bindningar i lager så får vänta till nästa vecka.. Jaja, jag har annat jag kan göra. 
Släpptes av ute vid stallet sen när vi var klara. Bytte om direkt och tog in Sven. Var riktigt tråkigt väder, men det var bara att görat. Ibland får man stå ut med regn. Planen var först skogen men han va lite halvgalen och det låter så sjukt mcket från bilarna när vagen är blöt så vi riskerade inte våra liv idag och gick in på ridbanan istället. Han var väldigt duktig idag ändå måste jag säga. Inte riktigt sådär sur längre. Har lyckats övertala honom till den bättre sidan.