lifewithamanda.blogg.se

2016-11-04
18:50:23

ville bryta ihop

Ännu en vecka har gått. Det har varit en bra vecka tycker jag. Har ju börjat jobba natt nu från i söndags. Har hamnat med personal jag funkar bra ihop med så har haft ritkigt kul under nätterna . Dock så har det varit ganska rörigt stundtals också. Hoppas det blir bättre. Nu jobbar jag idag och imorgon sen ledig igen till onsdag. 
Svennis har vi inte gjort mycket med. Han blev ju attackerad av en hund så han fick en sår på baklåret, dock inte stort men det såg inte så fint ut igår, så han är nog lite påverkad av det. Annars har jag varit där hela veckan och fixat allt annat. 
Träningen känns bättre igen efter mina känningar i ryggen. Hur pissigt jag än tycker det är med strechingen efter träningspassen så har jag gjort dem och det har verkligen hjälpt! Det behövs så lite för så stor skillnad. Så det är bara att fortsätta. Har faktiskt kunnat köra på knäböj och marklyft den här veckan, känts jättebra! Får se om jag känner nått i ryggen imorgon eller framöver, men det kan jag inte tänka mig. Fick till och med beröm för min teknik idag från en kille som tävlar i styrkelyft. Aldrig sett människan förut och han sa att det såg riktigt bra ut. Lite sne/ojämt stark i axlarna, men det vet jag om. Men blev mer medveten om det och tänkte på det på sista settet och då blev jag helt rak. Det får jag tacka honom för! Riktigt kul att få höra det! Så mycket som man kämpar ändå för att den ska vara bra. 
Plugget rullar på. Skrev prov idag i vård. och omsorgsarbete 1. Asså herregud vilken prov! Det va galet stort! Jag brukar vara klar på ca 1,5 timmar, till och med med medicinen som var 200 p. Men den här tog 3 timmar! När jag var halvvägs ville jag nästan bryta ihop. Det var bara så himla mycket och orken tog helt slut. Fick verkligen tvinga mig själv till att fortsätta. Så svaren på den andra hälften blev sådär. Hoppas bara det blir godkänt nu. Var inte så förberedd heller. Hade ju tänkt plugga på natten när jag jobba men eftersom det var så rörigt blev det inget. Så började plugga i onsdags. Men har jobbat med det i ca en vecka eftersom jag skrivit arbetena. Men det var bara så himla mycket på provet, kändes som det var frågor om hela boken, plus lite till. Men nu är det gjort, det går som det går. 
I helgen ska jag vara pluggfri och sen börja med sista kursen den här terminen. 

Asså kolla min bebis, hur söt är han inte!